donderdag 19 april 2012

wandelen, fietsen en varen

Samen met Dubbelepunt hebben we de website On Track een compleet nieuw gezicht gegeven. On Track is dé digitale aanbieder van wandelroutes, fietstochten, kanoroutes en GPS tracks in Nederland. Op de site vind je meer dan 2.200 routes. Een complexe site waar alle informatie over de verschillende onderdelen te vinden moet zijn. Met zoekfuncties waardoor je verfijnd je route kunt vinden en gekoppeld aan een inschrijf- en beoordelingsmogelijkheid. De site heeft verschillende kleuren voor de diverse onderdelen zodat je niet hoeft te verdwalen in de grote hoeveelheid informatie.
De huisstijl, ook door ons ontworpen, wordt doorgezet op alle producten van On Track. Het logo is als een stempel ontworpen, wel of niet gekoppeld aan de onliner. Op ieder boek van On Track wordt deze geplaatst in de juiste kleur. Zo ontstaat een herkenning en een eenheid.
Op www.studioveer.nl of www.ontrack.nl kan je de website bewonderen. Ik ben natuurlijk benieuwd naar je mening en misschien word je zelfs wel aangespoord een lekkere wandeling te gaan maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten